Online conversatielessen

Beheers je het Nederlands, het Duits, het Engels of het Frans al, maar ben je van mening dat je vaardigheden en/of kennis nog wat aangescherpt mogen worden?  Dan zijn onze online conversatielessen jou op het lijf geschreven!

Voor wie? 

Iedereen – van jong tot oud, van student tot professional of van beginner tot gevorderde – kan via ons online leerplatform, dat voorzien is met communicatieprogramma, zijn vaardigheden en kennis van de vreemde taal opkrikken en verbeteren.

Wat mag je verwachten? 

Of je nu de taal nodig hebt voor je werk, voor je hobby of op school, wij passen onze lessen aan jouw agenda aan.  Taallessen op persoonlijke leest geschoeid en aangepast aan jouw noden, daar staan we voor garant.  In overleg met de leraar overleg jij welke thema’s je zelf wilt behandelen en welke onderwerpen je voorkeur wegdragen. Deze persoonlijke aanpak geeft je de mogelijkheid de leerinhoud en je leerproces zelf vorm te geven.

Hieronder verstaan wij de volgende thema’s;

  • Woordenschat voor professionele bedrijfscommunicatie, presentaties of workshops;
  • Spreekbeurten, dialogen of groepsgesprekken in schoolcontext;
  • Grammaticaregels, spelling, spreek – en leesvaardigheid gebaseerd op de door de Europese Unie vastgelegde taalbeheersingsniveaus (A1 tot B2 taalbeheersing voor alle vaardigheden).

Hoe gaan we te werk?

Het online leerplatform is voorzien van een communicatieprogramma, dat je de mogelijkheid geeft via het internet direct met de leraar in contact te treden.  Op deze manier zijn de communicatielessen niet alleen een conversatiemoment, maar ook een ontmoetingsplek voor nieuwe leerstof, uitdieping en verfijning van wat reeds beheerst wordt.   Met een simpele klik op de webcamknop krijg je jouw leraar te zien en kan de les beginnen!

Wat zijn de voordelen? 

  • Je bent niet gebonden door tijd en plaats.  Je kiest simpelweg in overleg met jouw leraar wanneer jij graag de les zou laten doorgaan. Of dat nu ’s morgens of ’s avonds is, dat bepaal je geheel zelf. In overleg met jouw leraar leg je zelf het meest geschikte lesmoment vast;
  • Een op maat gemaakt en persoonlijk lessenpakket, gebaseerd op jouw interesses, noden en behoeften;
  • Geen verplaatsingkosten, noch de verloren tijd die met verplaatsing gepaard gaat. Je kan bij wijze van spreken gewoonweg vanuit je luie zetel inloggen en les volgen.

Tarief

Op basis van de wensen van de klant wordt een geheel vrijblijvend voorstel uitgewerkt, exclusief BTW.