Bijlessen Engels

Het Engels, de lingua franca van onze tijd, is gewoonweg niet meer weg te denken uit ons dagdagelijkse leven.  Het Engels is werkelijk overal present: in televisieprogramma’s, liedjes op de radio, films, boeken én in de bedrijfswereld. 

Betekent deze alomtegenwoordigheid van het Engels dan dat deze taal eenvoudig is?  Welnee, eigenlijk is het Engels best wel een moeilijke taal! Denken we maar aan die verschrikkelijk moeilijke Amerikaanse of Britse spelling van de woorden, aan dat bijzonder uitgebreid systeem van de tenses – waarbij vaak een gezonde portie buikgevoel gevraagd wordt – of aan de toch niet altijd even eenvoudige uitspraak van sommige woorden.

Een goede beheersing van het Engels is nochtans onontbeerlijk.  Om deze probleempjes de wereld uit de helpen staat onze taalcoach Engels je graag bij en verduidelijkt jou de grammaticaregels, wijst jou op handige taaltips en hij geeft jou de extra oefeningen waar jij nood aan hebt.

Spreek je reeds een aardig mondje Engels, maar had je graag je kennis en vaardigheden nog wat aangescherpt of geprofessionaliseerd?  Dan kunnen onze online conversatielessen zeker een meerwaarde voor jou bieden!