AANPAK OP MAAT

LANGUAGE AT WORK biedt professionele en praktijkgerichte taalcoaching aan particulieren en bedrijven aan. Daarenboven kan je hier eveneens voor vakspecifieke bijles talen, alsook voor algemene studiebegeleiding terecht.

Ontstaan uit de immer groeiende noodzaak aan degelijke en persoonlijke studiebegeleiding wordt deze jonge organisatie gedragen en gedreven door een gemotiveerde (vak)specialist, die met broodnodige praktijkervaring en deskundigheid steeds op zoek gaat naar de best mogelijke studieaanpak geschoeid op jouw persoonlijke noden.

TAALTRAINER & STUDIECOACH TOM MINNE

Profielfoto Tom


Van jongs af gepassioneerd door talen en taalverwerving in het algemeen, heeft Tom tijdens zijn opleiding aan de KULeuven al heel wat ervaring opgedaan als studie – en taalcoach bij gerenommeerde bijles – en taalbureaus zoals  REBUS, LOGOS en BLCC te Leuven.

Reeds in die dagen werd het fundament voor LANGUAGE AT WORK gelegd. Vandaag is LANGUAGE AT WORK een feit én bovendien een waardige speler in dit domein.

Na zijn studies ging Tom aan de slag als leraar Duits en Frans aan het SintRomboutscollege te Mechelen, waar hij vandaag als graadcoördinator de studiebegeleiding ondersteunt en vormgeeft.  Ook heeft Tom in het recente verleden op regelmatige basis als freelancer NT2 voor het taal – en communicatiebedrijf heydays” gewerkt.

Vandaag is hij aan de slag als freelance docent zakelijk Frans voor Syntra-AB. Recent is Tom een nieuwe samenwerking met taalbureau Taal Graag aangegaan, waar hij tijdens de zomermaanden de  conversatielessen zakelijk Frans voor zijn rekening zal nemen. 

9 gedachtes over “AANPAK OP MAAT

 1. Zakaria 9 juli 2019 / 19:24

  Een zeer goede bijles met een persoonlijk uitgewerkt traject. Het heeft mij zeker geholpen om mijn jaartekort voor Frans in te halen ;).

  Like

 2. Tevon 1 oktober 2019 / 11:16

  Met behulp van de bijlessen en taalcoaching van Tom had ik voor de eerst keer geen jaartekort voor Frans!

  Like

 3. Jens claes 9 april 2020 / 10:02

  Vanwege een verhuis naar Zwitserland moest ik op enkele maanden tijd van een beginnersniveau Duits klaargestoomd worden tot een sollicitatiegesprek. Tom heeft me hier van A tot Z uitstekend bij begeleid. Ik voelde steeds vertrouwen in de weg die Tom uitstippelde en kreeg alle mogelijke hulp.

  Nogmaals dank!

  Like

 4. Anne Van Laer 2 juni 2020 / 21:59

  Onze dochter Eva, heeft op korte tijd vooruitgang geboekt in Duits dankzij de bijlessen van Tom. Zelfs in de moeilijke COVID omstandigheden. Waarvoor dank.

  Like

 5. Silvy S 5 februari 2021 / 23:16

  Onze zoon heeft heel positieve vooruitgang geboekt, niet alleen behaalt hij een beter resultaat op school, maar hij toont meer interesse in Frans en vindt hij nu Frans leuk! Hij vertelde met blij gezicht dat hij de enige was in zijn klas die de nieuwe leerstof zonder moeite 🙂 Allemaal dankzij de aanpak en leermethode van Tom !

  Like

 6. Joren K. 5 april 2021 / 13:55

  Ik woon al een tijdje in Zwitserland zonder echt goed Duits te kunnen spreken. Dankzij de taaltrainingen van Tom heb ik een goede basiskennis van het Duits kunnen opbouwen. Hierdoor begon ik ook meer vertrouwen te hebben in mezelf om met anderen in het Duits te communiceren.

  Danke für alles 🙂 !

  Joren

  Like

 7. alectignol 20 juni 2021 / 16:10

  De persoonlijke aanpak van Tom heeft mij steeds gemotiveerd om mij verder in te zetten voor Frans. Het lukt mij om een beter resultaat te halen door samen mondelinge dialogen in te oefenen en teksten te schrijven.

  Tom is een aangename, rustige persoon die op een positieve wijze coacht en begeleidt.

  Bedankt!

  Like

 8. Flor 26 augustus 2021 / 15:27

  Zeer goede begeleiding door Tom, mijn punten liggen nu hoger!
  (Deelnemer aan de cursus Mieux préparé au troisième degré)

  Like

 9. Femke 6 oktober 2021 / 13:46

  Zeer fijne begeleiding gekregen voor Frans (hoger onderwijs). Tom heeft een rustige en persoonlijke aanpak waardoor ik meer inzicht kreeg in de moeilijke delen van grammatica.

  Een aanrader!

  Femke

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s